About.

Informatie over Dynamica

De onderneming

Dynamica ingenieursbureau B.V. is een in Nederland gevestigd ingenieursbureau. De onderneming bestaat officieel sinds 30 december 2008.

De kernactiviteiten omvatten het ontwerpen en tekenen van zowel telecommunicatie-, bouwkundige- als civiele constructies, het geven van constructief advies alsmede het verrichten van toetsende activiteiten (zoals second opinion).

PARTICULIEREN - Van advies tot tekening ten behoeve van een vergunning tot toetsing bij oplevering: wij helpen u bij elke stap in het proces! Voor het maken van constructieberekeningen en -tekeningen bent u bij ons op de juiste plek. Een constructie moet bestand zijn tegen allerlei belastingen, zoals het dagelijkse gebruik van het bouwwerk en weersinvloeden zoals wind, regen en sneeuw. Daarom is het belangrijk dat een constructieberekening heel nauwkeurig gemaakt wordt. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn op een kwalitatief hoogwaardig niveau tegen een scherpe prijs.


Ons team

Abdel Azaroual

mede-eigenaar / constructeur

Abdel is één van de oprichters van Dynamica. Hij is verantwoordelijk voor het operationeel management. Abdel heeft een achtergrond in civiele techniek en ondernemen. Hij heeft een pragmatische instelling en berekend zelf maar al te graag constructies door.

Samir el Boujjoufi

mede-eigenaar / constructeur

Samir is één van de oprichters van Dynamica. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden. Samir heeft een achtergrond in civiele techniek en ondernemen. Hij heeft een hands-on mentaliteit en berekend zelf maar al te graag constructies door.

Netwerk van uitblinkers

Freelance engineer

Dynamica heeft een groot netwerk van freelance engineers opgebouwd en zet deze engineers op projectbasis in.


Onze klanten

T-Mobile logo
T-Mobile.
Turris logo
Turris.
Allinq logo
Allinq.
Spie telecom logo
Spie telecom.
VolkerWessels logo
VolkerWessels.

Alle merknamen, producten en/of handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve rechtmatige eigenaren en dienen hier slechts ter beschrijving.