Bouw & Civiel.

De basis voor een goede uitvoering

Bouw en Civiel

Berekeningen en Tekeningen

Dynamica heeft een ruime ervaring in het ontwerpen van constructies voor gebouwen en civiele objecten. De opdrachten worden uitgevoerd voor verschillende marktsegmenten. Vanaf de ontwerp fase tot en met de uitvoering zijn wij nauw betrokken bij het project met als resultaat hoogwaardige berekeningen en tekeningen. Wij streven er naar om de wensen van de klant zo goed als mogelijk te vertalen naar het technisch ontwerp. Dynamica ingenieursbureau is opgenomen in het Constructeursregister, dit is een organisatie die de kwaliteit van constructeurs en constructieve toetsers bewaakt en de deskundigheid bevordert.

Onze constructeurs hebben kennis van verschillende materialen en bouwmethodieken en hebben een pragmatische insteek met oog voor kwaliteit en veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in beton-, staal- en houtconstructies en maken zowel hoofd- als detailberekeningen. De constructieberekeningen worden vertaald in heldere rapporten gebaseerd op alle geldende normen. De constructeurs staan dicht bij de tekenafdeling en begeleiden het ontwerpproces op de voet.

Onze tekenafdeling bestaat uit een groot team van gedreven engineers die zeer breed georiƫnteerd zijn en samen elke klus kunnen klaren. Het team is ervaren in het uitwerken van 3D ontwerpen met verschillende tekenprogrammatuur zoals Revit. De afdeling heeft voldoende capaciteit en kennis om een hoge kwantiteit te kunnen leveren met behoud van kwaliteit en overzicht.

U kunt bij ons terecht voor al uw tekenwerk van gebouwen, infra, installaties, staalwerkplaatstekeningen, wapening, 3D interieur & exterieur ontwerpen, etcetera. Maak uw wensen kenbaar en wij staan voor u klaar.


Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.