Services.

Dit kunnen wij voor u betekenen

Berekeningen

De constructeurs van Dynamica hebben een brede kennis van de techniek en kunnen daardoor constructies ontwerpen, berekenen en toetsen. Door onze jarenlange ervaring met het maken van constructieberekeningen, kunnen wij u daarom een berekening van goede kwaliteit bieden.

Bij constructies kunt u denken aan bruggen, viaducten en tunnels, maar ook woningen, winkels en kantoren. Waar het werk van de architect en ontwerper doorgaans ophoudt, gaat de constructeur verder.
De constructeur is de verbinding tussen ontwerper en bouwer en converteert een ontwerp naar een concrete draagstructuur, die kan bestaan uit o.a. balken, kolommen, vloeren en wanden en deze worden vervolgens doorgerekend.

Activiteiten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • Ontwerpen en uitdetailleren van constructies en onderdelen;
  • Maken van ontwerp- en revisietekeningen met 2D- en 3D-softwareprogramma’s;
  • Constructieberekeningen maken van ontwerp, bestek en uitvoeringsfasen;
  • Berekenen en controleren of (draag)constructies en materialen voldoen aan de geldende normen en voorschriften, voor zowel nieuwbouw als verbouw, waaronder de NEN, ISO en Eurocodes;
  • Begeleiden realisatie van ontwerp en toelevering van componenten in samenwerking met andere partijen en toeleveranciers;
  • Onderhouden van contacten met en tussen leveranciers en collega’s.

Tekeningen

Dynamica heeft ruime ervaring in het uitwerken van zowel klein- als grootschalige bouwprojecten. Deze projecten variëren van nieuwbouw tot uitbreiding, verbouwing en renovatie van bestaande gebouwen. Ons team staat klaar om uw opdracht in een recordtempo af te leveren, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of klanttevredenheid.

Onze focus ligt bij het vervaardigen van technische (2D- en 3D-) tekeningen met behulp van CAD-software. Activiteiten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • Bedenken, maken en uitwerken van conceptontwerpen, detailtekeningen en constructietekeningen;
  • Controleren van tekeningen van toeleveranciers;
  • Voeren van overleg met projectleiders, engineers en andere betrokkenen over technische details;
  • Onderhouden van contacten met leveranciers, ingenieursbureaus, certificeringsinstanties en andere organisaties.

Bent u op zoek naar vakkundig advies voor uw bouwconstructie? Dan komen wij graag met u in gesprek of brengen een vrijblijvende offerte uit. Dynamica biedt u een gunstige prijs/kwaliteit verhouding aan. Op al onze diensten verklaren wij de -in 2013 herziene- DNR 2011 van toepassing, hierin wordt de rechtsverhouding van de opdrachtgever- architect, ingenieur en adviseur in vastgelegd. Indien gewenst kunt u een copy hiervan krijgen.