Vacatures.

werken bij Dynamica

Zoek je een uitdagende baan bij Dynamica? Kijk dan bij onze vacatures. In alle functies werk jij mee aan onze zakelijke successen door de juiste dienstverlening en persoonlijk contact. Wij bieden jou persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Meer weten?
Ben je enthousiast over de mogelijkheden die Dynamica je biedt? Solliciteer dan direct door het invullen van ons contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

Ben jij een freelance engineer die uitblinkt in z’n vakgebied? Ben jij verantwoordelijk, eigen baas en wil je goed verdienen? Bij Dynamica vind je interessante projecten bij technische topbedrijven in binnen- en buitenland.

Als startende of ervaren engineer geven wij je de ultieme mogelijkheid om je expertise te laten gelden in jouw technische vakgebied. Heb je interesse om als freelance engineer ingezet te worden op uitdagende projecten? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Functie omschrijving

Binnen de afdeling telecom ga je aan de slag als AutoCAD tekenaar/Site engineer. Als engineer zal je op locatie nulmetingen gaan uitvoeren voor antenneconstructies, het betreft hier stalen constructies op gebouwen en vrijstaande vakwerkmasten. Voor elke locatie zal je de bijbehorende rapportage en constructietekeningen uitwerken. Je werkt binnen een team met ervaren tekenaars en constructeurs, er heerst een goede, positieve sfeer op basis van solidariteit en collegialiteit.

Functie-eisen
-U beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding Bouwkunde of Civiele techniek
-U beschikt over een goede beheersing van Autocad met een goede technische inzicht
-Goede beheersing van Microsoft Office
-Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Competenties
-Zelfstandig
-Proactief
-Nauwkeurig en gestructureerd
-Efficiënt
-Teamspeler

Wat wij aanbieden
Een uitdagende baan, met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarnaast vind je bij ons een open cultuur in een informele werkomgeving, waar de kernwaarden samenwerken, solidariteit en collegialiteit voorop staan. Uiteraard bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, met oog voor interne opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Laatste update: 21-09-2018